• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İstanbul 22 °C
  • İzmir 27 °C
  • Ankara 19 °C

Vatandaşa Büyük Kolaylık

Vatandaşa Büyük Kolaylık
ManisaKart değişimi için arttırılan noktalar, etkisini gösterdi. Kart değişim noktalarında yoğunluk azaldı ve vatandaşlar sıra beklemeden işlemlerini bitirdi.

ManisaKart değişimi için arttırılan noktalar, etkisini gösterdi. Kart değişim noktalarında yoğunluk azaldı ve vatandaşlar sıra beklemeden işlemlerini bitirdi. MANULAŞ’tan yapılan bilgilendirmede aktif olarak hizmet veren 9 kart değişim noktasına ek olarak 30 Aralık 2016 Cuma günü Laleli Ticaret Merkezi karşısında da ManisaKart değişim noktasının açılacağı belirtildi.

01.01.2017 tarihi itibariyle 141 Nolu Muradiye Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ve 155 Nolu Şehir İçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin de entegrasyonu ile il genelinde toplu taşımada yalnızca ManisaKart kullanılacak. Bu doğrultuda MANULAŞ, eski elektronik kartları ManisaKart ile değiştirme çalışması başlattı. Vatandaşlar, eski elektronik kartlarını ücretsiz olarak ManisaKart değişim noktalarında değiştirebiliyor. Yoğunluk yaşanmaması ve vatandaşların işlemlerini hızlı bir şekilde tamamlaması için yoğun bir çalışma içine giren Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MANULAŞ, kart değişim noktalarının sayısını arttırarak vatandaşlara büyük kolaylık sağladı. Değişim noktalarının sayısının artmasıyla birlikte vatandaşlar sıra beklemeden işlemlerini tamamladı, çalışma nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine ve MANULAŞ yetkililerine teşekkür etti.   

Kartlarını Nerelerden Alacaklar?

-Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası

-Tam Otomasyonlu Otopark

-Yarhasanlar MASKİ Şubesi

-Alaybey Zabıta Dairesi Başkanlığı Önü

-Karaköy Aile Çay Bahçesi Yanı Zabıta Noktası

-Laleli Mehmet Akif Ersoy Caddesi, ZİÇEV yanı Zabıta Noktası

-Fatih Mahallesi Muhtarlık Yanı

-İkiz Kuleler Zemin Kat

-Kafe Sera Zabıta Şube Müdürlüğü Yanı ve bu noktalara ek olarak 30 Aralık 2016 Cuma günü Laleli Ticaret Merkezi’nin karşısında oluşturulan noktadan da kart değişimi yapılabilecek.

Bakiyelerini ManisaKart’a Taşayabilecekler      

Kart değişimi yapan Manisalılar, eski elektronik kartlarının bakiyelerini 02.01.2017 Pazartesi günü itibariyle Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binasından ManisaKart’a aktarabilecekler.

Kart Değişimi Yeni Yılda da Devam Edecek

Elektronik kart değişiminin yeni yılda da devam edeceğini belirten MANULAŞ yetkilileri, kart değişiminde süre kısıtlaması olmadığını aktardı. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.