• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İstanbul 23 °C
  • İzmir 28 °C
  • Ankara 23 °C

SGK İl Müdürü Yavuz Kurt, Manisa TSO’yu ziyaret etti

SGK İl Müdürü Yavuz Kurt, Manisa TSO’yu ziyaret etti
Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Yavuz Kurt, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Yavuz Kurt, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.  Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mehmet Yılmaz, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Altuntaş, Kamil Yüzgenkaya ve Mehmet Baki Kılıç’ın yer aldığı ziyarette  iki kurum arasındaki işbirliğinin önemine dikkat çekildi.

Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürü görevine kısa bir süre önce atanan Yavuz Kurt, Manisalılara en hızlı ve en kaliteli  hizmeti vermeye çalıştıklarını belirterek, ‘Daha önce Sosyal Güvenlik Kurumunda Başmüfettiş olarak İzmir’de görev yapıyordum. Kasım ayı itibariyle de Manisa’daki görevime başladım. Ben de Manisa’nın bir çocuğuyum. Kendi şehrime hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası bizim en büyük paydaşlarımızdan bir tanesi. Ve şehrimizin en güçlü sivil toplum kuruluşu. Birlikte yapacağımız ortak çalışmalar ile Manisa’mıza önemli katkılar sağlayacağımıza inanıyorum’ dedi.
 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun tüm vatandaşlar için önemli bir kurum olduğunusöyledi.  Sosyal Güvenlik Kurumu’nun, son yıllarda yapılan reform niteliğinde değişiklikler ve düzenlemelerle en büyük gelişme ve başarı gösteren kurumların başında yer aldığını belirten Başkan Erbil, ‘Öncelikle sayın müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisinin Manisalı olması da, şehrimiz için bir avantaj olduğunu düşünüyorum.  Sürdürülebilir bir sosyal güvenlik sistemi, güçlü bir toplumsal dayanışmayı oluşturacak en önemli unsurların başında gelmekte. Sosyal güvenlik insanların doğumundan ölümüne kadar ve öldükten sonra geride kalanları da kapsayan hayatın vazgeçilmez bir parçası. Bu yüzden kurum olarak önemli bir görev yürütüyorsunuz. Bizlerde  geçmişte olduğu gibi bundan sonrada her zaman yanınızda olmaya, ortak projeler için yer almaya devam edeceğiz. Ben bir kez daha nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Müdürümüze teşekkür ediyor, başarılar diliyorum ” diye konuştu. // EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.