• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İstanbul 23 °C
  • İzmir 28 °C
  • Ankara 23 °C

MÜSİAD Manisa Şubesi Rektör Çelebi’yi Ziyaret Etti

MÜSİAD Manisa Şubesi Rektör Çelebi’yi Ziyaret Etti
MÜSİAD Manisa Şubesi Yeni Başkanı Mehmet Reşit Ürper ve Yönetim Kurulu üyeleri MCBÜ Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’yi ziyaret etti.

MÜSİAD Manisa Şubesi Yeni Başkanı Mehmet Reşit Ürper ve Yönetim Kurulu üyeleri MCBÜ Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’yi ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanlığına yeni seçilen Mehmet Reşit Ürper ile Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Tekin, Ferhan Zengin, Mehmet Ali Ok, Metin Özüretmen, Bilgin Arpacık, Serkan Gerginbaş ve Melih Sevil Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reşit Ürper ziyarette yaptığı konuşmada, “Üniversite ile iş birliğimizi artırarak devam ettireceğiz. Rektörümüzün bu iş birliğine ciddi katkıları oldu. Ortak çalışmalar yapıyoruz. Manisa’nın tarımına, ticaretine, ekonomisine nasıl daha fazla katkı sağlayabiliriz bunları değerlendiriyoruz. Özellikle Teknokent üzerinden daha etkin olmak istiyoruz. Bunun somut adımlarını atacağız. Birlik ve beraberlik içinde üniversitemizle birlikte Manisa’ya hizmet amacındayız” dedi.

Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Mehmet Reşit Ürper Başkanlığındaki MÜSİAD Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti, başarılar diledi. Konuşmasında, “10.000’den fazla üyesi ile 60.000 civarında işletmeyi temsil eden MÜSİAD, Türkiye’nin önemli ve etkin sivil toplum kuruluşlarından biridir. MÜSİAD iş dünyasının sorunları yanında ülkenin sorunlarına da çözüm yolları öneriyor. Ülkemizin maddi ve manevi kalkınmasına katkı sağlıyor. Ülkemizin varlık sebebi olan değerlerin gelecek nesillere aktarılmasında sorumluluk üstleniyor. Türkiye’den yana tavrıyla dikkat çekiyor. Biz MÜSİAD ile ortak bazı faaliyetler yapıyoruz. Öğretim üyelerimiz seminerler vererek üyeleri bilgilendiriyor. Özellikle Teknokent’e MÜSİAD üyelerini davet ediyorum. Teknokent; üniversitemiz, Manisa ve ülkeye artı değer katacak. Fikri olanları, hayali olanları, müteşebbisleri Teknokent’te buluşturacağız. MÜSİAD ile iş birliğimiz bundan sonra artarak devam edecektir” dedi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.