24 Eylül 2024
  • İstanbul25°C
  • İzmir26°C
  • Ankara21°C

ÜNİVERSİTE İÇİ VE DIŞI PAYDAŞLARLA İŞBİRLİĞİNİ GÜÇLENDİRECEĞİZ

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun tarafından Ege Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü olarak atanan Prof. Dr. Gülgün Nazan Günay görevi devraldı.

Üniversite İçi ve Dışı Paydaşlarla İşbirliğini Güçlendireceğiz

09 Kasım 2016 Çarşamba 14:45

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun tarafından Ege Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü olarak atanan  Prof. Dr. Gülgün Nazan Günay görevi devraldı.
 
 Ege Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevini 2015 yılından beri yürüten Doç. Dr. Aysun Doğan  görevi  Prof. Dr. Gülgün Nazan Günay’a devretti. Devir teslim törenine Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun ve akademisyenler katıldı.

PROF DR. GÜNAY, YOL HARİTASINI BELİRLEDİ
Başlıca hedeflerinin üniversite içi ve dışı paydaşlarla işbirliğini güçlendirerek sosyal ve beşeri bilimler alanında uygulamalar  yürütmek, sosyal ve beşeri bilimler alanında toplumun ihtiyaçlarına yönelik çeşitli kurs ve sertifika programları düzenlemek olduğunun altını çizen Prof. Dr. Günay, araştırma yöntemleri alanında eğitim programları ve siyasi partiler, belediyeler için kamuoyu yoklamaları yapılacağını söyledi. Firmalar için pazar, tüketici trendleri, marka değeri araştırmaları düzenleyecek kurul, üniversite içinden ve dışından gelen talepleri değerlendirerek yol haritasını belirleyecek.
 
REKTÖRDEN TAM  DESTEK

Sosyal ve Beşeri Bilimler Uygulama ve Araştırma Merkezi önceki müdürü Doç. Dr. Aysun Doğan’a, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Cüneyt Hoşcoşkun tarafından teşekkür plaketi verildi.
 
Prof. Dr. Günay’a desteğinin tam olduğunu belirten Prof. Dr. Hoşcoşkun, burada eğitim almak isteyenlere destek olunması gerektiğinin altını çizdi.(BE-İZ-OD/AOK) / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.