23 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • İzmir19°C
  • Ankara13°C

SIEMENS A.Ş MCBÜ ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerine, SIEMENS A.Ş. Enerji Yönetimi Bölümü’nden Elektrik-Elektronik Müh. Hilmi Uysal tarafından “Alçak Gerilim Elektrik Mühendisliği Hesaplamaları ve Simaris Yazılımları” kon

SIEMENS A.Ş MCBÜ Öğrencileri İle Buluştu

14 Ekim 2016 Cuma 13:17

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerine, SIEMENS A.Ş. Enerji Yönetimi Bölümü’nden Elektrik-Elektronik Müh. Hilmi Uysal tarafından  “Alçak Gerilim Elektrik Mühendisliği Hesaplamaları ve Simaris Yazılımları” konulu bir seminer verildi. 

Hilmi Uysal, MCBÜ Mühendislik Fakültesi seminer salonunda gerçekleştirilen seminerinde, teorik ve uygulamalı olarak iki aşamalı bir sunum gerçekleştirdi. Bölüm öğrencileri ve bu konuda çalışan öğretim üyeleri tarafından yoğun ilgi ile karşılanan etkinlikte, SIEMENS A.Ş.’nin orta ve alçak gerilim elektrik tesislerinin tasarımı ve projelendirilmesinde kullanılan SIMARIS design 9.0 yazılımı tanıtıldı. İkinci bölümde, öğrencilerin kişisel bilgisayarlarına yazılımın kurulması sağlanarak, örnek uygulama üzerinde kullanımı anlatıldı. Proje oluşturma çalışmasına doğrudan katılım, öğrencilerin ilgisini ve memnuniyetlerini artırdı. Son bölümde ise, öğrencilerin yazılım ile ilgili detaylar ve kullanımda dikkat edilmesi gereken mühendislik konuları hakkındaki soruları pratik örneklerle cevaplandı. 

Seminer, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sezai Taşkın’ın Hilmi Uysal’a teşekkür belgesi vermesiyle son buldu. // EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.