23 Eylül 2024
  • İstanbul22°C
  • İzmir28°C
  • Ankara20°C

MÜZEDE, AŞK ŞARKILARI DİLE GELDİ

Ege Üniversitesi Etnografya Müzesi’nde “Sevgiliye Şarkılar” konseri düzenlendi. Ege Üniversitesi Devlet Musikisi Konservatuarı Öğretim Görevlisi Dr. Serap Akdeniz’in solistliğini yaptığı konsere, EÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Erdal Çil, EÜ Devl

Müzede, Aşk Şarkıları Dile Geldi

15 Şubat 2017 Çarşamba 13:16

Ege Üniversitesi Etnografya Müzesi’nde “Sevgiliye Şarkılar” konseri düzenlendi. Ege Üniversitesi Devlet Musikisi Konservatuarı Öğretim Görevlisi Dr. Serap Akdeniz’in  solistliğini yaptığı konsere, EÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Erdal Çil,  EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Müdürü  Prof. Dr. Hakan Cevher, akademisyenler ve  müzikseverler katıldı. Etkinlikte Dr. Akdeniz, “Veda Busesi, Fikrimin İnce Gülü” gibi Türk Sanat Musikisinin ölümsüz eserlerini seslendirdi.

Ege Üniversitesi Etnografya Müzesi’nde geleneksel hale gelen müzik dinletilerinin bir yenisi daha yapıldı. Periyodik olarak düzenlenen etkinlikler farkındalık yaratmayı ve sanatseverlerin müzeye olan ilgisini artırmayı amaçlıyor.

Konserde dinleyenler, Dr. Akdeniz’in büyüleyici sesi eşliğinde ve Türk Sanat Müziği’nin en iyi aşk şarkıları ile keyifli dakikalar geçirdi.

Etkinlik sonunda EÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Erdal Çil tarafından   Dr. Serap Akdeniz ve  saz ekibine  böyle bir etkinlikte yer aldıkları için “Teşekkür Belgesi” verdi. // İsmail Çelik // EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.