24 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • İzmir22°C
  • Ankara14°C

MİNİKLER BU EĞİTİMLER SAYESİNDE ÜNİVERSİTELİ OLACAK

Ege Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (EGEÇEM) “Sömestr Tatili Eğitimleri” kapsamında çocuklara eğitim verecek. Eğitimlerle çocukların kişisel gelişimine katkı sağlanması hedefleniyor.

Minikler Bu Eğitimler Sayesinde Üniversiteli Olacak

20 Ocak 2017 Cuma 13:24

Ege Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (EGEÇEM) “Sömestr Tatili Eğitimleri” kapsamında çocuklara eğitim verecek. Eğitimlerle  çocukların kişisel gelişimine katkı sağlanması hedefleniyor.

Ege Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (EGEÇEM) koordinatörlüğünde,  23 Ocak – 3 Şubat 2017 tarihleri arasında 9 – 12 yaş arası çocuklara yönelik olarak sömestr eğitimleri düzenlenecek. Eğitimler Ege Üniversitesi öğretim elemanları tarafından verilecek.

“EĞİTİMLER ÇOCUKLARIN KİŞİSEL GELİŞİMİNE ODAKLI”
Eğitime ilişkin açıklama yapan Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (EGEÇEM) Müdürü Prof. Dr. Hülya Yılmaz, “Eğitimler sömestr veya yaz döneminde düzenleniyor. Bu sömestr döneminde; astronomi, akran istismarında başa çıkma ve farkındalık, akran ilişkilerini geliştirme, stop-motion, biyoloji, duygusal zeka ve fen-teknoloji olmak üzere 7 alanda eğitimimiz yapılacak. Yoğunluklu olarak 9-12 yaş arası çocuklar için eğitimler açıyoruz. Eğitimler Eğitim Fakültesi’nde düzenliyoruz. Sadece bireysel başvuru kabul ediyoruz. Yeterli çoğunluk sağlandığında başvuru yapanlara geri dönüş yaparak eğitimin açılacağını haber veriyoruz” dedi.

Prof. Dr. Yılmaz,  “Verilecek eğitimler tamamen çocukların kişisel gelişimine ve  vizyon gelişimine odaklı eğitimlerdir. Çocuklar bu eğitimler sayesinde üniversiteye gitmeden üniversiteye adım atmış oluyorlar. Bu eğitimlerin çocukların kariyer planlamalarında  da etkili olacağına inanıyoruz”  diye konuştu. // EGE BASIN GRUBU / Mert Erak / Özgürer Deniz Kundakçı

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.