22 Eylül 2024
  • İstanbul23°C
  • İzmir28°C
  • Ankara23°C

MANİSA TSO ÜYELERİ TOBB’DA BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası 12. Meslek Komitesi (Bina ve Bina Dışı Yapışların İnşaatı) üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde(TOBB) düzenlenen inşaatlarda kullanılan geçici iş ekipmanı bilgilendirme toplantısına katıldılar.

Manisa TSO Üyeleri TOBB’da Bilgilendirme Toplantısına Katıldı

08 Şubat 2017 Çarşamba 16:03

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası 12. Meslek Komitesi (Bina ve Bina Dışı Yapışların İnşaatı) üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde(TOBB)  düzenlenen inşaatlarda kullanılan geçici iş ekipmanı bilgilendirme toplantısına katıldılar. 

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü (İSGGM) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin işbirliğinde gerçekleşen bilgilendirme toplantısında Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Meclis Üyesi Mustafa Murat Ünlü,  Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Aslan Yılmaz, Manisa TSO 12. Meslek Komitesi (Bina ve Bina Dışı Yapıların İnşaatı) Üyeleri Ramazan Yıldız, Çağlayan Yıldız, Burhanettin Yaşar, Celalettin Kurt, Abdullah Tuncer, Mesut Aksu ve Sait Aras yer aldılar. 

TOBB Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıda inşaat sektörü temsilcileri,  iş sağlığı ve güvenliğinde yapılan denetimler, muhatapların yüksekte çalışma ve bu tür çalışmalarda kullanılan iş ekipmanları konusunda detaylı bilgi sahibi oldular.

İSGGM Genel Müdür V. İsmail Gerim ve TOBB Başkanlık Danışmanı Ahmet Şağar’ın açılış konuşmalarını yaptığı toplantıda, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Uzman Yardımcısı Sadık Ersan TSE Bilgilendirme süreci (İnşaatlarda kullanılan geçici iş ekipmanları), İş Teftiş Kurulu Başkanlığı İş Baş Müfettişi Serkan Çetinceli, İnşaat Sektöründe Denetim (İnşaatlarda kullanılan geçici iş ekipmanları), İSGGM İş Sağlığı ve Güvenliği Uzman Yardımcısı Alperen Fatih Dursun ise İnşaatlarda kullanılan geçici inşaat ekipmaları ve güvenli iskele projesi hakkında sunumlarını gerçekleştirdiler. Katılımcılardan gelen sorularında cevaplandırıldığı toplantıda ayrıca mesleki yeterlilik sistemi ve TOBB’un bu konudaki faaliyetleri hakkında da MEYBEM A.Ş Genel Müdürü Ahmet Saygın Baban katılımcıları bilgilendirdi.

TOBB Sosyal Tesisleri’nde yaklaşık 4 saat süren toplantının oldukça verimli geçtiğini belirten Manisa TSO 12. Meslek Komitesi Üyeleri, bu organizasyonu düzenlediği için Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler. // EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.