23 Eylül 2024
  • İstanbul23°C
  • İzmir24°C
  • Ankara14°C

LİSANS PROJELERİ YARIŞMASINDA 5 PROJE FİNALDE

MCBÜ Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü öğrencileri, her yıl Türkiye genelinde düzenlenen ve tüm üniversitelerden yüzlerce projenin katıldığı “Tübitak 2242 Lisans Projeleri Yarışması”nda, 5 proje ile finale kalarak önemli

Lisans Projeleri Yarışmasında 5 Proje Finalde

29 Eylül 2016 Perşembe 17:22

MCBÜ Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü öğrencileri, her yıl Türkiye genelinde düzenlenen ve tüm üniversitelerden yüzlerce projenin katıldığı “Tübitak 2242 Lisans Projeleri Yarışması”nda, 5 proje ile finale kalarak önemli bir başarıya imza attı. 

Ayrıca Türkiye'de Yazılım ve Bilgisayar Mühendisliğinde bu sayıda proje ile finale kalarak bir ilki gerçekleştirdi. Finale kalan projeler şunlar:
1."Acil Konum Bildirim Sistemi" (Akıllı ve Teknolojik Çözümler Kategorisi, Öğrenciler: Oğuzhan Yılmaz, Emrah- Emre Özbaysar, Serhat Özkahya Danışman: Yrd. Doç. Dr. Emin Borandağ)

2."Ata" (Akıllı ve Teknolojik Çözümler Kategorisi, Öğrenci: Özgür Gül, Danışman:  Yrd. Doç. Dr. Deniz Kılınç)

3."Hologramik" (Akıllı ve Teknolojik Çözümler Kategorisi, Öğrenciler: Ceyhun Akyol, Ahmet Urgancı, Danışman: Yrd. Doç. Dr. Deniz Kılınç)

4."Hızlı Altyazı" (Sosyal Yaşam ve Eğlence Kategorisi, Öğrenci: Macit Simsek, Danışman: Yrd. Doç. Dr. Deniz Kılınç)

5."Life Navigation" (Sosyal Yaşam ve Eğlence Kategorisi, Öğrenciler: Seren Çarıkçı, Betül Çomak, Gözde Akan, Danışman: Yrd. Doç. Dr. Deniz Kılınç) / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.