22 Eylül 2024
  • İstanbul24°C
  • İzmir26°C
  • Ankara16°C

KÜTAHYA’DAN BÜYÜKŞEHİR’E ÖVGÜ

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Kütahya Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan ve Simav ilçesine bağlı Çitgöl Beldesi Belediye Başkanı Yüksel Ünal’ı makamına konuk etti.

Kütahya’dan Büyükşehir’e Övgü

09 Mart 2017 Perşembe 13:21

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Kütahya Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan ve Simav ilçesine bağlı Çitgöl Beldesi Belediye Başkanı Yüksel Ünal’ı makamına konuk etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı dev yatırımlarla Manisa’nın daha güzel bir görünüme kavuştuğu belirten belediye başkanları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü de tebrik ettiler.

Kütahya Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan ve Simav ilçesine bağlı Çitgöl Beldesi Belediye Başkanı Yüksel Ünal, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’i makamında ziyaret etti. Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı dev yatırımlarla Manisa’nın daha güzel bir görünüme kavuştuğunu belirten belediye başkanları,” Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını dışarıdan izledikçe gurur duyuyoruz. Manisa’ya her gelişimizde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerle şehrin daha farklı bir görünüme kavuştuğunu görüyoruz. Bu anlamda başarılı hizmetlerinden dolayı  Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ü de tebrik ediyoruz” ifadelerinde bulundular. // EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.