23 Eylül 2024
  • İstanbul22°C
  • İzmir29°C
  • Ankara18°C

KÜLTÜRPARK’TA FİTNESS SALONU AÇILDI

Kültürpark Tenis Kulübü, (KTK) kişiye özel fitness programı uygulayan Club Mechanic Spor Merkezini törenle hizmete açtı.

Kültürpark’ta Fitness Salonu Açıldı

27 Şubat 2017 Pazartesi 10:23

Kültürpark Tenis Kulübü, (KTK) kişiye özel fitness programı uygulayan Club Mechanic Spor Merkezini törenle hizmete açtı. Aynı gün Club Mechanic ve Rose Garden 1941 Şampiyonlar Ligi Finali, KTK Merkez Kort’da oynandı. Kıyasıya mücadelede müsabakayı KTK Club Mechanic İşletme Sahibi Batuhan Karslıoğlu kazanırken, ikincilik ödülünü Rose Garden 1941 adına Cemal Yılancıoğlu aldı. 

KTK olarak yeni turnuva ve etkinlikler planladıklarını söyleyen KTK Yönetim Kurulu Başkanı Server Uyaroğlu, tenis sporunu sevdirme ve çocuk yaşta tenis sporunun öğretilmesi konusunda projesel çalışmalara devam ettiklerini vurguladı. 

Müsabaka sonrası turnuva sponsorlarına teşekkür eden Uyaroğlu, Rose Garden 1941 ortaklarından Çağlar Kaya ve Club Mechanic işletme sahibi Batuhan Karslıoğlu’na plaket takdim edildi.
Club Mechanic’in de açılışını yapan KTK Başkanı Uyaroğlu, işletme sahibi Batuhan Karslıoğlu’na yeni iş hayatında başarılar diledi. 

KİŞİYE ÖZEL FİTNESS
Club Mechanic firması olarak kişiye özel fitness programı yazdıklarını söyleyen işletme sahibi Batuhan Karslıoğlu, spor yapmanın yanında düzgün beslenmenin ve düzenli uyumanın da önemine işaret etti. KTK’da tenis ağırlıklı spor yapıldığı için tenis sporuna özel programlar yazdıklarını söyleyen Karslıoğlu, “Her sporda vücudumuzda farklı kaslar çalışır. Sporcu hangi sporu yapıyorsa o spora uygun fitness programları yazmamız gerekir. Biz Club Mechanic olarak hem kişiye özel program hem de spora özel program yazıyoruz” diye konuştu. 

Açılış sonrasında davetliler kokteyle eğlenirken, Karslıoğlu’da gelen misafirlere spor salonunu gezdirdi. / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.