23 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • İzmir21°C
  • Ankara15°C

KULALI GENÇLER ABOOO İLE GÜLDÜ

‘Yunus Emre Gençlerle Buluşuyor’ projesi kapsamında Kula’da sahnelenen ‘Abooo’ isimli tiyatro oyunu gençleri kahkahaya boğdu.

Kulalı Gençler Abooo ile Güldü

11 Kasım 2016 Cuma 11:00

 ‘Yunus Emre Gençlerle Buluşuyor’ projesi kapsamında Kula’da sahnelenen ‘Abooo’ isimli tiyatro oyunu gençleri kahkahaya boğdu. 
 
Kula Belediyesi, Kula Kaymakamlığı CBÜ Kula Meslek Yüksekokulu, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yunus Emre’yi Tanıtma ve Kültür Derneği işbirliğinde yürütülen ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen ‘Yunus Emre Gençlerle Buluşuyor’ projesi kapsamında Kula’lı öğrencilere ‘Abooo’ isimli tiyatro oyunu sergilendi. Gamze Sadeer’in yazıp yönettiği oyunda, oyuncuların performansı öğrencilerden tam not aldı. Gençleri kahkahaya boğan oyun, Kula Belediyesi Kültür Merkezi’nde sergilendi.
 
Tiyatro gösterisinin sonunda bir konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Emre Köyü Yunus Emre’yi Tanıtma ve Kültür Derneği Başkanı Faik Şentürk, “Yunus Emre Gençler İle Buluşuyor isimli projemiz kapsamında düzenlediğimiz tiyatro şöleni çok güzel geçti. Ben öncelikle bu güzel oyunu icra eden tiyatrocu arkadaşları tebrik ediyor, katılımından dolayı da bütün öğrencilere, öğretmenlere ve vatandaşlara teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarımız önümüzdeki hafta da başka etkinliklerle devam edecek. Amacımız; Yunus Emre’mizi tüm Türkiye’de ve Dünya’da tanıtmaktır. Bu proje kapsamında faaliyet gösteren ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
 
Tiyatro gösterisinin ardından Meclis Üyesi ve Dernek Başkanı Şentürk ve protokol üyeleri tarafından, ‘Abooo’ oyununu sergileyen sanatçılara çiçek ve hediye takdim etti. / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.