22 Eylül 2024
  • İstanbul24°C
  • İzmir26°C
  • Ankara16°C

KEMAL ÇELEBİ’YE ONURSAL ÜYELİK BELGESİ

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Genel Başkanı Serhat Çağ ve Derneğin yönetim kurulu üyeleri, MCBÜ Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’yi ziyaret etti.

Kemal Çelebi’ye Onursal Üyelik Belgesi

10 Mart 2017 Cuma 15:15

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Genel Başkanı Serhat Çağ ve Derneğin yönetim kurulu üyeleri, MCBÜ Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’yi ziyaret etti.

Serhat Çağ, “15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasındaki demokrasi nöbetlerine katılarak daima milletimizin yanında yer alan, bu konudaki net tavrını ve hassasiyetini dile getiren çok önemli konuşmalar yapan değerli Rektörümüze sunmak için hazırladığımız onursal üyelik belgemizi takdim ediyor, bundan sonraki çalışmalarımızda da birlikte olmayı arzu ediyoruz” diye konuştu.

Prof. Çelebi, kendilerini üniversitede ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “Türk milleti her zaman olduğu gibi, tarihte her zaman gösterdiği gibi; kahramanlığıyla, ölümü göze alarak, bedel ödeme kararlılığıyla 15 Temmuz’daki meşum darbe girişimini akamete uğrattı. Söz konusu vatan, devlet, bağımsızlığımız ve geleceğimiz olduğunda millet olarak bir araya gelmek ve kenetlenmek kaçınılmazdır. MİDDER’in Manisa merkezli olarak kurulması ve Türkiye çapında örgütlenmesi son derece önemli. Milli irade ve demokrasi bilincinin geliştirilmesi ve canlı tutulması noktasında yaptığınız çalışmaları takdirle izliyorum. Sizi kutluyor, takdim ettiğiniz onursal üyelik belgesi için çok teşekkür ediyorum” dedi. // EGE BASIN GRUBU 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.