23 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • İzmir20°C
  • Ankara13°C

KAMPÜSTE CAZ RÜZGÂRI ESTİ

“26. Akbank Caz Festivali Kampüste Caz” programı kapsamında düzenlenen Jülide Özçelik konseri, 25 Ekim 2016 tarihinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.Konsere MCBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Gü

Kampüste Caz Rüzgârı Esti

28 Ekim 2016 Cuma 15:08

“26. Akbank Caz Festivali Kampüste Caz” programı kapsamında düzenlenen Jülide Özçelik konseri, 25 Ekim 2016 tarihinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
Konsere MCBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Gümüş ve Prof. Dr. Birol Kovancılar, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Evrensel standartlarda Türkçe sözlü müzik yapma fikriyle yola çıkan Jülide Özçelik, “Jazz İstanbul Volume-1” adlı ilk albümünü yayınladığında; sadece caz çevrelerinin değil, geniş bir dinleyici kitlesinin de takdirini toplamıştı.

Özçelik; gitarda Cem Tuncer, piyanoda Ercüment Orkut, basta Efecan Tuncer ve davulda Ediz Hafızoğlu’nun eşlik ettiği konserinde “Kendinle kalırsın”, “Bugün neden gelmedin”, “Hayat”, “Zaman” gibi şarkılarının yanı sıra “Yalan Dünya”, “Kara Toprak” gibi çok sevilen türküleri de seslendirdi.

Jülide Özçelik’e büyük beğeniyle izlenen konserinin sonunda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Gümüş tarafından teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi. / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.