24 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • İzmir22°C
  • Ankara14°C

İZMİR’İN EN ÇOK BAKILANI KARŞIYAKA OLDU

3DKonut.com isimli emlak portalı, Türkiye’deki gayrimenkul sektörünün ve alıcıların genel profilini de ortaya koyan 2016 verilerini paylaştı.

İzmir’in En Çok Bakılanı Karşıyaka Oldu

23 Ocak 2017 Pazartesi 13:03

3DKonut.com isimli emlak portalı, Türkiye’deki gayrimenkul sektörünün ve alıcıların genel profilini de ortaya koyan 2016 verilerini paylaştı. Site yöneticisi Aybars Görpe’nin verdiği bilgiye göre İzmir, en çok markalı konut projesine sahip iller sıralamasında ikinci sırada yer alırken, İstanbul’dan sonra en çok proje bakılan şehir oldu. 3DKonut.com şehir sayfaları ziyaretçi sayısında, geçtiğimiz yıl yüzde 164 büyüyen İzmir’in en fazla ziyaret edilen ilçesi Karşıyaka olurken onu sırasıyla Bornova, Çiğli, Çeşme ve Urla’daki markalı konut projeleri izledi. 

Ziyaretçilerinin yüzde 62’si, yeni ev sahibi olmayı planlayan 25 – 44 yaş aralığındaki kişilerden oluşan 3DKonut.com, 81 şehirden 2 binin üzerinde inşaat firmasına ait, 5 binin üzerinde markalı konut projesine ilişkin 2016 verilerini açıkladı. Geçen yıl markalı konut projelerine 60 binin üzerinde müşteri formu yönlendiren sitede en çok görüntülenme 2016’nın Ocak ve Şubat aylarında yaşandı. 

Türkiye’deki markalı konut projelerine yurt dışından en fazla ilgi Almanya, Rusya ve Fransa’dan!

Konut almak isteyenlerin, satış ofisine gitmeden önce, ihtiyaçları olan tüm bilgileri internet üzerinden ve mümkün olan en kolay yoldan almalarını amaçlayan 3DKonut.com’un tüm detaylarıyla sergilediği markalı konut projeleri 2016 yılında yurt dışında en çok Almanya, Rusya ve Fransa’dan gezildi.

2016’nın en merak edilen ismi NEF’in kurucusu Erden Timur

3DKonut.com’da inşaat sektör profesyonellerinin biyografilerine yer verilen “Kim Kimdir?” bölümü, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Sitenin geçen yıl en çok ziyaret edilen profesyoneli Nef markasının kurucusu 1982 doğumlu Erden Timur oldu. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas,  Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, Emaar Türkiye CEO’su Ozan Balaban ve Maya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuri Özsüer, 2016’nın en çok merak edilen isimleri arasında yer aldı. // EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.