24 Eylül 2024
  • İstanbul23°C
  • İzmir29°C
  • Ankara23°C

İZMİR KISA FİLM FESTİVALİ’NDE GERİ SAYIM BAŞLADI

İzmir’in uzun soluklu tek film festivali olan Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali bu yıl 17.kez kapılarını sinemaseverlere açacak.

İzmir Kısa Film Festivali’nde Geri Sayım Başladı

21 Ekim 2016 Cuma 16:38

İzmir’in uzun soluklu tek film festivali olan Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali bu yıl 17.kez kapılarını sinemaseverlere açacak. Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali 01-06 Kasım tarihlerinde Fransız Kültür Merkezi, İzmir Sanat Merkezi ve Karşıyaka Karşı Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek.

ERDEN KIRAL’IN BAŞKANLIĞINDAKİ JÜRİ DEĞERLENDİRECEK
Altın Kedi Ödülleri için yarışmak üzere, ön jüri tarafından belirlenen finalist filmler, yönetmen Erden Kıral’ın başkanlığında, oyuncu İrem Altuğ, görüntü yönetmeni Uğur İçbak, Akademisyen Nikola Vukceviç ve yapımcı Yonca Ertürk tarafından değerlendirilecek. Ayrıca animasyon, belgesel ve deneysel kategori jüri üyeleri yapımcı Yonca Ertürk, illüstrasyon sanatçı Ethem Onur Bilgiç ve Antalya Sinema Derneği Kurucu Başkanı Sidar Serdar Karakaş.

400 kısa filmin seyirci ile buluşacağı Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali; Ege Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesi'nde de gösterimler yaparak üniversite öğrencilerine de ulaşmayı hedefliyor. Öğrencilerin oyları ile belirlenecek olan bir kısa film Altın Kedi Gençlik Ödülü'ne hak kazanacak. / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.