24 Eylül 2024
  • İstanbul24°C
  • İzmir28°C
  • Ankara23°C

İÇİMİZDEKİ TOHUMU UYANDIRMAK KONULU SOHBET YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin yoğun ilgiyle takip ettiği her hafta birbirinden farklı konularıyla alanında uzman konukları ağırlayan Agora Sohbetleri, 14 Ekim Cuma günü Kişisel Dönüşüm Uzmanı Şehime Gül Gözen’i ağırladı.

İçimizdeki Tohumu Uyandırmak Konulu Sohbet Yoğun İlgi Gördü

15 Ekim 2016 Cumartesi 14:12

Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin yoğun ilgiyle takip ettiği her hafta birbirinden farklı konularıyla alanında uzman konukları ağırlayan Agora Sohbetleri, 14 Ekim Cuma günü Kişisel Dönüşüm  Uzmanı  Şehime Gül Gözen’i ağırladı. Saat 16:00’ da gerçekleşen söyleşide Şehime Gül Gözen  “İçimizdeki Tohumu Uyandırmak” konusu ile Agora Sohbetleri takipçileriyle buluştu.

Şehime Gül Gözen , 14 Ekim Cuma günü Agora Alışveriş Merkezi”nde gerçekleştirdiği söyleşide, 
Hayatımızdaki her zorlukla karşılaştığımızda önce içimizde ki ‘ben’ duygusuna dönmemiz gerektiğinden bahsederek, “Dönüş Yolu” nun bizi Sıkışıp kaldığımız klişelerden dışarı çıkaracak, koyduğumuz  sınırlardan, kendimize ve topluma ait kemikleşen yargılarımızdan, yaşamı kategorize ederek sıkıştırdığımız kutulardan taşan, herhangi bir kalıba sığmayan kalbimizin sesini dinleyerek kendimize ait olana götürecek olan yol olduğunu dile getirdi.

Gözen,  Bizi mecburiyetlerin dışına taşıyarak,  olmamız gerektiğini düşündüğümüz  halden, olduğumuz ancak hayatın akışında unuttuğumuz hale,  yani  içimizdeki birliğe, kendi gücümüze  götürecek olan yolun ‘Dönüş Yolu’ olduğunu da sözlerine ekledi.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, Agora Sohbetlerinin ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi ile takip edildiğini, hayata dair birçok konunun ve alanlarında uzman konukları Agora Sohbetleri ziyaretçileriyle buluşturmaya devam edeceklerini dile getirerek, 21 Ekim Cuma günü Rüya Eğitmeni Gülseren Karadal ile “Rüyalar ve Rüya Yorumları “konulu sohbeti kaçırmamaları için tüm İzmirlileri Agora Sohbetlerine davet etti.  /EGE BASIN GURUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.