24 Eylül 2024
  • İstanbul23°C
  • İzmir29°C
  • Ankara23°C

GÜLSEREN KARADAL’DAN RÜYALAR GERÇEKTİR KONULU SEMİNER

İzmirlilerin buluşma noktası olan Agora Alışveriş Merkezi; ziyaretçilerine ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor.

Gülseren Karadal’dan Rüyalar Gerçektir Konulu Seminer

24 Ekim 2016 Pazartesi 13:36

İzmirlilerin buluşma noktası olan Agora Alışveriş Merkezi; ziyaretçilerine ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Her hafta Cuma günü Agora Sohbetleri’nde, alanında uzman konukları dinleme ve merak ettiklerini sorma fırsatı elde eden Agora Alışveriş Merkezi misafirleri, 21 Ekim Cuma günü Rüya Eğitmeni Gülseren Karadal ile ‘Rüyalar ve Rüya Yorumları’ söyleşisine de yoğun ilgi gösterdi. Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında saat 16:00’da başlayan söyleşide, Gülseren Karadal rüyaları yorumlama, rüyalardan alınabilecek mesajlar  ve rüya çeşitlerinden bahsederek; katılımcıların merak ettikleri soruları cevaplayarak bilgilendirdi.

RÜYALARIN KİŞİLERE VERDİĞİ ÖZEL MESAJLAR AGORA SOHBETLERİ’NDE KONUŞULDU!
Rüya Eğitmeni Gülseren Karadal,  rüyalarımızı doğru yorumlayarak iş ve özel hayatımızda başarı ve mutluluğa ulaşmamızdaki engellerin kalkacağını belirtti. Karadal, rüyalarımızın bilinçaltı rüyaları ve yardım aldığımız rüyalar olarak ikiye ayrılabileceğini ve rüyalarımızı bazen hatırlayıp bazen hatırlayamayacağımızı ama hayatımızda önem teşkil eden bir rüyayı mutlaka hatırlanacağını vurguladı. Rüya Eğitmeni Gülseren Karadal, kişilerin uyandıkları anda hatırlamadıkları bir rüyayı günler veya belki haftalar sonra bir film izlerken ya da birisi bir şey dediğinde aniden hatırlamasının o rüyanın mutlaka kişiye bir mesaj vermeye çalıştığını belirtti. Herkesin kendine ait başucunda bir rüya defteri bulundurmaları önerisinde bulunan Karadal, kişilerin rüyalarını bu deftere yazmaları ve yorumlamaları ile herkesin kendine ait bir rüya tabiri kitabı oluşturacağını ve hayatlarına yön vermede bu kitabın yardımcı olacağını vurguladı.

Gülseren Karadal; ayrıca her rüyanın, her sembolün parmak izi gibi kişinin kendisine ait olduğunu dolayısıyla yorumların da kişiye özel olduğunu ve çeşitli kaynaklar üzerinden klasikleşmiş rüya yorumlarını okuyarak doğru mesaja ulaşılamayacağını örneklerle anlattı. Sohbet sonunda “Rüya Balonu” isimli kişisel gelişim uygulamasıyla katılımcıların bilinçaltlarında bir yolculuğa çıkmasına yardımcı oldu ve merak edilen tüm soruları yanıtladı.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, Agora Sohbetleri’nin ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi ile takip edildiğini, hayata dair birçok konuyu ve alanlarında uzman konukları Agora Sohbetleri ziyaretçileriyle buluşturduklarını belirterek, 28 Ekim Cuma Günü  Nöroloji Uzmanı Dr. Gökhan Gürel ile ‘’Baş Ağrısı ve Güncel Tedavi Yöntemleri’’ konulu sohbeti kaçırmamaları için tüm İzmirlileri Agora Sohbetleri’ne davet  etti. / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.