24 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • İzmir19°C
  • Ankara10°C

GENEL MÜDÜR COŞKUN’A ANLAMLI HEDİYE

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u, Denge Gazetesi Yayın Genel Müdürü Velihan Yumrukaya ziyaret etti.

Genel Müdür Coşkun’a Anlamlı Hediye

03 Kasım 2016 Perşembe 14:08

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u, Denge Gazetesi Yayın Genel Müdürü Velihan Yumrukaya ziyaret etti.

26 Ekim tarihinde açılışı gerçekleştirilen Manisa’nın Prestij Binaları olan İkiz Kuleler’in haberi birçok ulusal gazetede ve Manisa basınında geniş yer buldu. Manisa’da Denge Gazetesi de haberi sayfalarında özel bir yer ayırarak yayınladı. Denge Gazetesi Genel Yayın Müdürü Velihan Yumrukaya MASKİ’yi ziyaretinde, yayınladıkları haberi çerçeveletip, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a hediye etti. Yumrukaya, Manisa’ya kazandırılan bu önemli bina için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a emekleri için teşekkür etti. 

Modern Binalar Manisa İçin Prestij Kaynağı
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yumrukaya’ya ziyaretinden ve anlamlı hediyesinden dolayı teşekkür ederek şu açıklamaları yaptı: “Manisa’mızın göz alıcı yapılarından MASKİ hizmet binamız ve Oda ve Dernekler Binası Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün önemli projelerinden biri. Modern binalarımız Manisa’mız için de ayrıca bir prestij kaynağı. Bu binalarda uzun yıllar hemşehrilerimize kaliteli şekilde hizmet verilecek.”  / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.