30 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • İzmir23°C
  • Ankara23°C

ENÖZ’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MHP 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz’ü, makamında ağırladı.

Enöz’den Hayırlı Olsun Ziyareti

10 Eylül 2016 Cumartesi 15:04

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MHP 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz’ü, makamında ağırladı. 

MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun’a hayırlı olsun dileklerini iletmek için ziyarette bulunan MHP 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, Şehzadeler Belediye Başkan Danışmanı Mustafa Pala, TÜRKAV Manisa Şube Başkanı Osman Kurtulmuş, Kamu-Sen Manisa İl Temsilcisi Bekir Dağıstan ve TÜRKAV eski yöneticilerinden Mustafa Kemal Kürce eşlik etti. 

“ÇOK ÖNEMLİ BİR İSİM”
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u, yeni görevi nedeniyle tebrik eden Enöz, “ Yaşar Coşkun, Manisa’mız ve MASKİ Genel Müdürlüğü için çok önemli bir isim. Uzun yıllardır tanıdığım Yaşar Bey’in başarılarını yakinen takip ediyorum. Başarılarına burada da devam edeceğinden hiç şüphem yok. Manisa’mıza hayırlı olsun” dedi.

MANİSA’MIZIN GELECEĞİ VE GELİŞİMİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
MASKİ Genel Müdür’ü Yaşar Coşkun, Eski Milletvekili Mustafa Enöz ve beraberindekilerin ziyaretlerinden çok mutlu olduğunu dile getirerek yaptığı açıklamada, “Manisa’mıza önemli hizmetleri bulunan Milletvekilimiz Mustafa Bey’ ve beraberindeki arkadaşlarımın nazik ziyaretleri beni çok onurlandırdı. Sayın Mustafa Enöz’ün övgülerinden dolayı kendisine çok teşekkür ederim. Gördüğüm destekler sayesinde Manisa’mıza yapacağımız hizmetlere ayrı bir titizlik ve hassasiyetle yaklaşıyoruz. Manisa’mızın geleceğine ve gelişimine katkı sağlamak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız” diye konuştu. / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.