24 Eylül 2024
  • İstanbul24°C
  • İzmir28°C
  • Ankara23°C

EGESEM’DE İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI SERTİFİKA PROGRAMI

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi EGESEM’in mesleki eğitim programları içinde yer alan İnsan Kaynakları Uzmanlığı Sertifika Programı Kasım ayında BMI şirketi ortaklığıyla açılıyor.

EGESEM’de İnsan Kaynakları Uzmanlığı Sertifika Programı

18 Ekim 2016 Salı 14:19

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi  EGESEM’in mesleki eğitim programları içinde yer alan İnsan Kaynakları Uzmanlığı Sertifika Programı Kasım ayında BMI şirketi ortaklığıyla açılıyor.

Program, katılımcılarına insan kaynaklarının planlama, seçme ve yerleştirme, eğitim ve geliştirme, performans yönetimi ve ücretlendirme gibi alanlarında detaylı bilgi sunuyor ve uygulamaya yönelik çalışmaları ile katılımcılarının bu alanda yetkinliklerini arttırmayı hedefliyor. Program katılımcıların; teorik altyapı ve becerilerinin geliştirilmesinin yanı sıra, insan kaynakları alanındaki güncel uygulamalara, örneklere ve gelişmelere odaklanmayı amaçlıyor.

İnsan kaynakları alanında uzmanlaşmayı ve bu alanda uygulamaya yönelik bilgi ve yetkinlik sahibi yöneticiler yetiştirmeyi hedefleyen insan kaynakları eğitim programı, Cumartesi Pazar, 9.30-16.30 saatleri arasında Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi EGESEM Seminer Salonu’nda gerçekleşecek. Eğitim sonunda katılımcılara EGESEM Logolu Sertifika verilecek.  / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.