27 Eylül 2024
  • İstanbul24°C
  • İzmir25°C
  • Ankara21°C

EGESEM & BMI İŞ BİRLİĞİ İLE DIŞ TİCARET UZMANLIĞI SERTİFİKA PROGRAMI

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM), Busıness Management Institute (BMI) iş birliği ile Dış Ticaret Uzmanlığı Sertifika Programı açılıyor.

EGESEM & BMI İş Birliği İle Dış Ticaret Uzmanlığı Sertifika Programı

20 Ekim 2016 Perşembe 11:32

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM), Busıness Management Institute (BMI) iş birliği ile Dış Ticaret Uzmanlığı Sertifika Programı açılıyor.

Egesem’in Mesleki Eğitim Programları içinde yer alan Dış Ticaret Uzmanlığı Sertifika Programı Kasım ayında BMI şirketi ortaklığıyla açılıyor. Yüksek lisans niteliği taşıyan eğitim, içeriğiyle katılımcılarına, dış ticaret konusunda teorik altyapı ve beceri kazandırmanın yanı sıra, güncel uygulama ve örnekleri inceleyerek, bu alanda uzmanlık kazandıracak ve mesleki ilerleme sağlayacak. Eğitimde, dış ticaret ile ilgili karmaşık sorunları çözebilecek kapsamlı bir anlayış kazandırılarak, yetkinlik sahibi profesyoneller geliştirmesi hedefleniyor.

Cumartesi Pazar, 9.30-16.30 saatleri arasında Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi EGESEM Seminer Salonu’nda gerçekleşecek olan eğitimi Ege Üniversitesi öğretim üyeleri ve sektörün önde gelen isimleri verecek. Eğitim sonunda EGESEM Logolu Sertifika verilecek. /EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.