22 Eylül 2024
  • İstanbul22°C
  • İzmir25°C
  • Ankara15°C

BAŞKAN TOSUN, HER ZAMAN VATANDAŞIN YANINDA

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, taziye evlerini ve hasta vatandaşları ziyaret ederek vatandaşların acısını ve hüzünlerini paylaşmaya devam ediyor.

Başkan Tosun, Her Zaman Vatandaşın Yanında

17 Mart 2017 Cuma 18:29

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, taziye evlerini ve hasta vatandaşları ziyaret ederek vatandaşların acısını ve hüzünlerini paylaşmaya devam ediyor.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, çeşitli vesilelerle vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Tosun, Kula Belediyesi Meclis Üyeleri İlyas Macun ve Mehmet Kavas ile birlikte geçtiğimiz günlerde vefat eden merhumeler Havva Kapucu ile Zennure Çağı’nın ailelerinin yanı sıra rahatsızlığı bulunan Mürüvvet Özkara’yı da ziyaret etti.

Vatandaşların sevinçli ve kederli günlerinde hep yanında olmaya özen gösteren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Aynı şehirde yaşadığımız hemşerilerimizin mutluluklarını acılarını, kederlerini paylaşma hususunda kendimizi sorumlu hissediyoruz. Öncelikle yakın zamanda aramızdan ayrılan Havva Kapucu ve Zennure Çağı’ya Allahtan rahmet ailelerine ise sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Vaktimiz geldiğinde her birimiz bu dünyadan göçüp gideceğiz. Acılar paylaştıkça azalır, sevinçler ise paylaştıkça çoğalır diyerek Mürüvvet Özkara’yı ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim rahatsızlığı olan tüm vatandaşlara acil şifalar versin inşallah” dedi. // EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.