23 Eylül 2024
  • İstanbul22°C
  • İzmir29°C
  • Ankara18°C

AGORA CARD İLE ALIŞVERİŞLERE OPET VE AYGAZ’DAN YAKIT PUAN HEDİYE

Agora Card’ın avantajlar dünyası yepyeni hizmetler ve fırsatlar sunmaya devam ediyor. 17 Şubat- 16 Nisan tarihleri arasında Agora Card ile alışveriş yapanlar Opet’ten akaryakıt veya Aygaz’dan LPG kazanıyor.

Agora Card İle Alışverişlere Opet ve Aygaz’dan Yakıt Puan Hediye

01 Mart 2017 Çarşamba 16:01

Agora Card’ın avantajlar dünyası yepyeni hizmetler ve fırsatlar sunmaya devam ediyor. 17 Şubat- 16 Nisan tarihleri arasında Agora Card ile alışveriş yapanlar Opet’ten akaryakıt veya Aygaz’dan LPG kazanıyor.

AGORA CARD İLE ALIŞVERİŞLERİNİZİ FIRSATA DÖNÜŞTÜRÜN!
Mart 2013 tarihinden itibaren üyelerine birçok fırsatlar sunan ve Agora Alışveriş Merkezi’nden yapılan alışverişleri avantaja dönüştüren “Agora Card”, farklı kurumlar ile anlaşmalar doğrultusunda birçok avantaj sunuyor. 17 Şubat 2017 tarihi itibariyle yepyeni bir kampanya ile ziyaretçileri buluşturacak olan Agora Alışveriş Merkezi; Opet’ten akaryakıt veya Aygaz’dan LPG kazanma fırsatı sunacak. 

17 Şubat- 16 Nisan 2017 tarihleri arasında Agora Card ile; tek seferde 100 TL ve üzeri alışverişlerde 10 TL, tek seferde 250 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL, tek seferde 500 TL ve üzeri alışverişlerde de tam 50 TL değerinde yakıt puan kazanma fırsatı Agora Card’lıları bekliyor. Agora Alışveriş Merkezi bünyesinde bulunan mağazalardan yaptıkları alışverişleri danışma noktasına ibraz eden müşteriler kendilerine verilecek kupon çıktısı ile Agora Alışveriş Merkezi’nde bulunan Opet & Aygaz standına başvurarak yakıt puan şifrelerini alabilecekler.

AGORA CARD İLE TEK ALIŞVERİŞ ÇOK KAZANÇ!
Agora Alışveriş Merkezi bünyesinde bulunan mağazalardan yapacağınız alışverişlerin fiş veya faturasını danışma noktasına getirin, Agora Card’ın fırsatlar dünyasından yararlanın. Agora Alışveriş Merkezi’nden yaptığınız her alışverişte; hem Agora Card’ınızda puan biriktirerek topladıkları puanlar karşılığında puan kataloğundan istedikleri hediyeyi alabilir, hem de Opet veya Aygaz’dan yakıt puan kazanabilirsiniz. Agora Card sahibi olmak isteyenler Agora Alışveriş Merkezi Danışma Noktası’ndan dolduracakları kısa bir form ile hemen Agora Card sahibi olabilir ve Agora Card’ın ayrıcalıklar dünyasından yararlanma fırsatı elde edebilir. 
Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, alışveriş keyfine keyif katacak kampanyalar düzenlediklerini belirterek, Opet ve Aygaz firmaları ile yapmış oldukları işbirliği ile Agora Card’lılara avantajlı bir kampanya sunduklarını vurguladı. Noyan, Agora Card’ın sunduğu fırsatlardan ve özel kampanyadan yararlanmaları için tüm İzmirlileri Agora Alışveriş Merkezi’ne davet etti. // EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.