• BIST 9900.25
  • Altın 2881.776
  • Dolar 34.0877
  • Euro 38.0681
  • İstanbul 18 °C
  • İzmir 18 °C
  • Ankara 13 °C

Menteşe Belediyesi E-Devlet’te

Menteşe Belediyesi E-Devlet’te
Menteşe Belediyesi, tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan e-devlet uygulamasında yerini aldı.

Menteşe Belediyesi, tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan e-devlet uygulamasında yerini aldı. Uygulama ile vatandaşlar e-devlet sayfasına girdiklerinde Menteşe Belediyesi hakkında bilgilere ulaşıp, belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden faydalanabilecek. Kamu hizmetlerini, vatandaşlara, işletmelere, kamu kurumlarına bilgi ve iletişim teknolojileriyle etkin ve verimli bir şekilde sunan e-devlet uygulaması kapsamında Menteşe Belediyesi ile ilgili tüm hizmetlere artık e-devlet üzerinden de ulaşılabilecek.

HANGİ BİLGİLERE ULAŞILABİLECEK?
E-devlet üzerinden sunulmaya başlanan uygulamalara sürekli olarak yeni verilerin eklenmesi sağlanacak. Böylelikle vatandaşlar e-devlete girdiklerinde arsa rayiç değeri sorgulama, beyan bilgileri sorgulama, sicil bilgileri sorgulama, tahakkuk bilgileri sorgulama, tahsilat bilgileri sorgulamasında bulunabilecek. Bunun için e-devlet şifresini kullanarak www.turkiye.gov.tr adresinde oturum açmak gerekiyor. Şifre ile giriş yaptıktan sonra Belediye Hizmetleri kategorisinde Menteşe Belediyesi’ni seçerek belediye hakkında bilgilere ulaşılabilecek, belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden yararlanabilecekler. 

HIZLI VE GÜVENLİ HİZMET
Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, teknolojiye yapılan yatırımların önemli getirilerinden birinin de yeni uygulamaya başlanan e–devlet olduğunu belirterek,  ‘Vatandaşlarımız artık www.turkiye.gov.tr'ye girip, belediyemiz hakkında her türlü işlemi ve sorgulamayı yapabilecek.’ dedi. Menteşe Belediyesi’nin teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiğini belirten Başkan Gümüş, ‘Teknolojik yatırımlarda ve e-devlet projesine uyum sağlamada öncü belediyelerden birisiyiz. Bu yolla vatandaşlarımıza daha hızlı, daha verimli ve daha güvenli hizmet verilecek. E-devlet bilgi toplumuna geçiş sürecinde önemli bir kilometre taşı. Resmi web sitemiz www.mentese.bel.tr üzerinden elektronik belediyecilik hizmetlerini veren Menteşe Belediyesi, artık bu hizmetleri tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan güvenli ve etkin bir şekilde erişimi sağlayan e-devlet üzerinden de sunmaya başladı. Böylelikle vatandaşlarımız belediyeden daha hızlı hizmet alabilecekler" dedi. // EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.