• BIST 9900.25
  • Altın 2874.398
  • Dolar 34.1119
  • Euro 38.0936
  • İstanbul 19 °C
  • İzmir 20 °C
  • Ankara 13 °C

MASKİ İlçelerle Sürekli Koordinasyon Halinde

MASKİ İlçelerle Sürekli Koordinasyon Halinde
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ı makamında ağırladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ı makamında ağırladı. Coşkun, ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için ilçe belediyelerimizle sürekli koordinasyon içindeyiz” dedi.

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a ziyarette bulundu. Ziyarette Savaş’a, Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Alkoç ve Büyükşehir Belediyesi Selendi Koordinatörü İbrahim Kara da eşlik etti. Selendi Belediye Başkanı Savaş, Genel Müdür Coşkun’a hayırlı olsun temennilerini ileterek, çiçek takdim etti. Savaş, “Genel Müdürümüz Sayın Yaşar Coşkun’u hem görevi dolayısıyla tebrik etmek hem de kendisiyle ilçemizdeki projelerimiz hakkında fikir alışverişi yürütmek amacıyla ziyaret ettik. Selendi’mizin hak ettiği hizmetlere kavuşmasında büyük emeği geçen bu kurumun Genel Müdürlük makamında Yaşar Bey’i görmek bizleri gerçekten mutlu etti. El birliğiyle daha da güzel işler çıkarmaya devam edeceğiz” dedi.

MASKİ’NİN SELENDİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için ilçe belediyelerimizle sürekli koordinasyon içindeyiz. Mahallelerimizin altyapı konusundaki ihtiyaçlarını, bunların çözümü için yapabileceklerimizi hep birlikte istişare ediyoruz. Selendi ilçemizde de içme suyu şebeke hatlarımızı yenileme çalışmalarımıza Halılar Mahallemiz ile başladık. İlçemizin içme suyu kalitesini daha da arttırmak için inşa ettiğimiz iki adet içme suyu arıtma tesisi çalışmalarımızda da sona yaklaştık. Diğer yandan ilçemizdeki derede yağışlı havalarda meydana gelen taşkınları önlemek amacıyla ıslah işlemleri yürütüyoruz. Sayın Belediye Başkanı’mızla da bu çalışmalarımıza ilişkin detaylı olarak görüşme yaptık. Birlikte daha nice projelere imza atacağız. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.