• BIST 9904.66
  • Altın 2872.825
  • Dolar 34.1488
  • Euro 37.9679
  • İstanbul 24 °C
  • İzmir 28 °C
  • Ankara 16 °C

EGEPLASDER’de Seçim Heyecanı

EGEPLASDER’de Seçim Heyecanı
Plastik sanayi sektörünün en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği, bugün (25 ŞUBAT) olağan genel kurulunu yaparak yeni dönem için başkan ve yönetim kurulunu seçecek.

Plastik sanayi sektörünün en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği, bugün (25 ŞUBAT) olağan genel kurulunu yaparak yeni dönem için başkan ve yönetim kurulunu seçecek.
 
EBSO Plastik Meslek Komitesi Üyeleri tarafından 2001 yılında sektör mensuplarını bir çatı altında toplamak, mesleki konularda bilgi alışverişinde bulunmak, plastik sektörüyle ilgili ekonomik kültürel ve sosyal konularda fikir üretmek amacıyla kurulan Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği (EGEPLASDER) bugün dernek merkezinde olağan genel kurulunu gerçekleştirecek. Derneğin kuruluşundan bu yana başkanlık görevini yürüten Erol PAKSU, dernek üyelerinin  ısrarı nedeniyle bir dönem daha görevinin başında olacak. 16 yıldır derneğin başkanlığını yüreten PAKSU, bu dönemin kendisi için artık son olduğunu belirterek, “Aslında ben bu genel kurulda görevi genç arkadaşlarımıza devretmek istiyordum. Ancak ekonomik durumlardan dolayı bir dönem daha devam etmeye karar verdim. Belki bu dönemin tamamlamadan ayrılırım. Ama şimdilik en az 1 yada 1.5 yıllığına görevimin başındayım. Benimle birlikte aynı hassasiyeti ve fedakarlığı gösteren bundan evvel bu dönem yönetim kurulunda görev almış arkadaşlarıma da sonsuz teşekkür ederim” dedi.
 
EGEPLASDER’in hem sektörel sorunlara çözümler getirdiğini hem de üyelerinin birbiriyle ticari ilişkiler kurmasını sağladığını hatırlatan PAKSU, “Kurucu üyemiz ve onursal başkanımız Sayın Salih ESEN’in de desteğiyle kuruduğumuz derneğimiz sektöredeki firmaların birbirlerini tanımalarını ve ticari ilişkiler kurmalarını da sağladı. EGEPLADER’den önce kimse kimseyi tanımıyordu. Biz büyük bir aile olduğumuzu gösterdik” diye konuştu.
 
Derneğin, Menemen Plastik İhtisas Sanayi Bölgesi’nin kuruluşunda da önemli bir rol üstlendiğini dile getiren PAKSU, sözlerini şöyle sürdürdü; “MPİOSB, Başkanımız  Salih ESEN’in gayretli çalışmaları ve tecrübeleriyle önemli bir aşama kaydetti. EGEPLASDER olarak en başından beri bu sürecin içerisindeyiz. Gerek üyelerimizi teşvik ederek gerekse yönetimi oluşturan firmalar olarak bölgeye yatırım yaparak destek olduk. Önceleri çekimser duran birçok firma bugün bölgeden yer alabilmek için birbiriyle yarışıyor. 2018 yılında bütün fabrikalarımızın çalışır hala geleceğini düşünüyorum.” // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.