• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İstanbul 25 °C
  • İzmir 27 °C
  • Ankara 18 °C

Demircili Sanayicilerinden Manisa Celal Bayar Üniversitesine Anlamlı Destek

Demircili Sanayicilerinden Manisa Celal Bayar Üniversitesine Anlamlı Destek
MCBÜ Demirci Eğitim Fakültesi Kampüsüne kütüphane, MCBÜ Demirci Meslek Yüksekokuluna ek bina yapılacak.

İzvar Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özgen İzmiroğlu, Poyraz Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. Başkanı Selami Özpoyraz ve Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’ye nezaket ve Demirci kampüs alanları ile ilgili projelerini paylaşmak üzere ziyarette bulundular.

MCBÜ Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Ataç ve MCBÜ Demirci Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Taşlı’nın da hazır bulunduğu ziyarette, İzvar Yönetim Kurulu Başkanı Özgen İzmiroğlu, Demirci Eğitim Fakültesi Kampüsü içine yapmayı düşündüğü kütüphane projesinin tanıtımını yaparak, 470 metrekare alana yerleşecek olan kütüphanenin üniversiteye yakışır nitelikte modern bir tesis olması için gereken çabayı göstereceğini ifade etti. Ardından söz alan Poyraz Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. Başkanı Selami Özpoyraz, Demirci Meslek Yüksekokulu ek binaları için planladığı projenin tanıtımını yaptı. Proje kapsamında ne gerekiyorsa gerçekleştireceklerini ve hazırlanan plan üzerinde ihtiyaca uygun düzenlemelerin yapılabileceğini belirtti. Demirci dışında ticari hayatlarını sürdüren Özgen İzmiroğlu ve Selami Özpoyraz, aslen Demircili olduklarını ve memleketlerine bir vefa borcu gibi gördükleri bu hizmetten büyük mutlu duyduklarını ifade ettiler.

Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi ise Özgen İzmiroğlu ve Selami Özpoyraz’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, özellikle Demirci Eğitim Fakültesi ve Demirci Meslek Yüksekokulu için düşünülen projeler nedeniyle son derece mutlu olduğunu, iş dünyası ile üniversite iş birliği için güzel bir örnek teşkil edeceğini belirtti. Bu bağlamda üniversitenin tüm birimlerinde intörn uygulamaya geçilmekte olduğunu, öğrencilerin son yarıyıllarının tamamını eğitim aldıkları alanda uygun iş yerlerinde geçirerek, teorik bilgi yanında pratiklerini de bizzat iş ortamlarında geliştirme fırsatı bulacaklarını ifade etti. Kütüphane tamamlandığında her türlü kitap vb. destekleri bizzat üstleneceğini ifade eden Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, bu güzel gelişmelerin Demirci ve çevresine de çok önemli artı değerler katacağını vurguladı. Prof. Çelebi, gerekli protokollerin en kısa zamanda hazırlanacağını dile getirerek, hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyarette protokol imza töreninde buluşmak üzere prensip kararı alındı. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.