• BIST 9887.75
  • Altın 2883.89
  • Dolar 34.1471
  • Euro 38.0345
  • İstanbul 18 °C
  • İzmir 20 °C
  • Ankara 12 °C

Boyalık’tan Sömestr Fırsatı

Boyalık’tan Sömestr Fırsatı
Boyalık Beach Hotel, çocuklu ailelerin sömestr tatilini en güzel şekilde geçirebilmesi için eğitici-öğretici programların da yer aldığı bir kampanya hazırladı.

Boyalık Beach Hotel, çocuklu ailelerin sömestr tatilini en güzel şekilde geçirebilmesi için eğitici-öğretici programların da yer aldığı bir kampanya hazırladı. Boyalık Beach olarak öğrencilerin sömestr tatilinde güzel vakit geçirmesini hedeflediklerini söyleyen Boyalık Beach Hotel Genel Müdürü Orhan Belge, “Çocuklarımızın 15 günlük tatillerinde unutulmaz anlar yaşamasını istiyorsanız, mini kulüp ve mini disko gibi etkinliklerimizin yer aldığı sömestr tatilimizde tüm aileleri Boyalık Beach Hotel’e bekliyoruz” dedi.

ÜCRETSİZ AKTİVİTELER
Eşsiz Türk hamamı, sauna ve buhar banyolarının yanı sıra çocuklu aileleri düşünen Boyalık Beach Hotel, 15 günlük yarı yıl tatilini değerlendirmek için güzel bir seçenek sunuyor. Kampanyanın sömestr tatili süresince süreceğini belirten Belge, “23 Ocak – 6 Şubat 2017 tarihleri arasında geçerli olan kampanyamızda, 0-12 yaş arası bir çocuk ücretsiz, iki çocuk olması durumunda aile odalarından yararlanma, çocuklar için mini kulüp, mini diskonun yanı sıra eğitici ve öğretici oyun etkinlikleri de yer alacak. Hafta içi termal paket fiyatlarına 20’şer dakikalık lokal masajlarda dahil olacak” diye konuştu.

RUHSAL YENİLİK İÇİN BOYALIK’A
Eğitimli ve uzman kadrolarıyla müşteri memnuniyetini esas aldıklarını dile getiren Belge, SPA hizmetlerinde de iddialı olduklarını söyledi. Günlük yaşamın stresinden kurtulmak isteyenler için Boyalık Shine SPA deneyiminin kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu ifade eden Belge, “Sizi doğru yönlendirecek uzmanlarımız, seçimlerinizi en iyi şekilde yapmanızı, kendinize has özel programlar oluşturmanızı sağlıyorlar. Her biri ayrı konseptteki lüks bakım odalarımızda gerçekleşen, tüm bakımların harmanlandığı paket programlarımız bulunuyor. Doğal terapi yöntemleri ile misafirlerimizin dinlenmesini sağlıyoruz. Onların fiziksel ve ruhsal yenilenmesini için çalışıyoruz” dedi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.