• BIST 9900.25
  • Altın 2874.398
  • Dolar 34.1119
  • Euro 38.0936
  • İstanbul 19 °C
  • İzmir 20 °C
  • Ankara 13 °C

Başkan Tosun, Muhtarlar, Hizmetlerin Uç Beyleridir

Başkan Tosun, Muhtarlar, Hizmetlerin Uç Beyleridir
Kula’da 19 Ekim Muhtarlar Günü, Kula Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği bir programla kutlandı.

Kula Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Karabulut tarafından Yunus Emre ve Şehit Halis Demir Meydanı’ndaki Atatürk Büstüne çelenk bırakıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla birlikte kutlama programı sona erdi.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Yunus Emre ve Şehit Ömer Halisdemir Meydan’ında yer alan Atatürk Anıtı önünde tören gerçekleştirildi. Törene; Kula İlçe Müftüsü Kamil Kırgız, Kula Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Karabulut, siyasi partilerin temsilcileri, protokol üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtı’na Kula Muhtarlar Derneği çelenginin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Törende bir konuşma yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Karabulut, “Başbakanlığın 19.10.2015 tarih ve 11 sayılı genelgesi ile her yıl 19 Ekim günü bundan böyle “Muhtarlar Günü’’ olarak kutlanacak olup bu anlamlı günün görevlerini fedakarca yürüten tüm muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum ” dedi.

Gerçekleştirilen kutlama töreninin ardından, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Muhtarlar Günü münasebetiyle Kula Belediyesi Ek Hizmet Binası Konferans Salonu’nda mahalle muhtarlarını ağırladı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Dernek Başkanı ve Bey Mahallesi Muhtarı Halil Karabulut’a çiçek takdim ederek Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Seçilerek göreve gelen muhtarların demokrasinin çekirdeği denilebilecek bir öze sahiplik yaptığını belirten Başkan Tosun, “ Muhtarlar hizmetlerin vatandaşlara ulaşması noktasında birer uç beyidir. Milletimizin tercihini, teveccühünü kazanmak gerçekten önemli ve çaba gerektiren bir iştir. Dolayısıyla, halkımızın tercihi ve seçimiyle işbaşına gelmiş muhtar kardeşlerimiz, son derece önemli bir makamda bulunmaktadırlar. Bu gün vesilesiyle, tüm muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylık ve esenlikler diliyorum.’’ diye konuştu.

Muhtarlar ile bir süre sohbet eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, mahalle muhtarlarına günün anısına hediye vererek tek tek kutladı.  /EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.