• BIST 9887.75
  • Altın 2883.89
  • Dolar 34.1471
  • Euro 38.0345
  • İstanbul 20 °C
  • İzmir 26 °C
  • Ankara 18 °C

Başkan Tosun, Güneşin Çocuklarını Ağırladı

Başkan Tosun, Güneşin Çocuklarını Ağırladı
Hentbolda yıldızlar ve gençler kategorilerinde elde ettiği başarılarla İzmir’in yüz akı olan Dikili Güneş Gençlik ve Spor Kulübü’nün yönetimi teknik heyeti ve sporcuları, başarıya giden yolda verdiği desteklerden dolayı Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tos

Hentbolda yıldızlar ve gençler kategorilerinde elde ettiği başarılarla İzmir’in yüz akı olan Dikili Güneş Gençlik ve Spor Kulübü’nün yönetimi teknik heyeti ve sporcuları, başarıya giden yolda verdiği desteklerden dolayı Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
 
Dikili Güneş Gençlik ve Spor Kulübü’nün sporcuları, teknik ekibi ve yönetimi, takımlarına sağladığı katkı ve desteklerden dolayı Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.  Ziyarette kulüp başkanı Bekir Argun, profesyonel ligde oynama hedefine vurgu yaparken, Başkan Tosun da, hedefe tam destek sözü verdi.  
 
Güneş Spor'da Hedef Profesyonel Lig
 
Hentbolda yıldızlar ve gençler kategorilerinde elde ettiği başarılı sonuçlarla bileği bir türlü bükülemeyen ve İzmir’in en başarılı yetiştirici kulübü yakıştırması yapılan Dikili Güneş Gençlik ve Spor Kulübü, yen, dönemde rotasını profesyonel lig olarak belirledi. Kulüp Başkanı Bekir Argun önderliğinde profesyonel lig hedefine kilitlenen ve bu yolda emin adımlarla yürüyen Güneş Gençlik ve Spor Kulübü, lobi ve destek arama çalışmalarına start verdi. İlk etapta kulübün her daim yanında olan ve desteğini hiç esirgemeyen Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’u makamında tam kadro ziyaret eden kulüp yönetimi, idari kadro ve sporcular, Başkan Tosun’dan gelen, ‘profesyonel lig hedefi sürecine tam destek’ cevabıyla büyük moral buldu. Kulüp Başkanı Bekir Argun, Antrenörler Muhlis İlter ile Mustafa Özkol ve sporcuların yer aldığı ziyarette takım kaptanı Yasin Yıldız, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'a çiçek takdim etti.
 
“Güneş Spor Türkiye’nin Güneşi Olacak”
 
Dikili Güneş Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Bekir Argun, Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a takımlarına sunduğu büyük desteklerden dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında, bugüne kadar çıktıkları tüm müsabakalarda elde ettikleri büyük başarılardan  güç alarak artık hedef büyüttüklerini dile getirdi. Argun, kadrolarında bulunan genç ve başarılı sporcuların ileride Türkiye Şampiyonu olabilecek yeteneklere sahip olduklarına dikkat çekerek, önümüzdeki döneme ilişkin çalışmalarını profesyonel lig hedefiyle yürüttüklerini kaydetti. Argun sözlerini şöyle dile getirdi:
 
“Bugün bu ziyareti hem Mustafa Başkanımıza vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etmeye hem de yeni hedefimizi ilk olarak kendisi ile paylaşmak için gerçekleştiriyoruz. Mustafa başkanımız bugüne kadar her konuda, hep yanımızda oldu ve bizleri yalnız bırakmadı. Her spor kulübü gibi bizim de hedeflerimiz var. Bizler yetiştirici kulüp gibi artık profesyonel liglerde yarışmacı olan bir kulüp olmak istiyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde Milli Takım ve Beşiktaş'a oyuncu gönderdik. Bu takımın profesyonel liglerde mücadele etme zamanı gelmiştir. Ben eminim ki, Güneş Spor Dikili’nin güneşi olduğu gibi Türkiye’nin de güneşi olacaktır. Bu yolda kararlıyız ve Mustafa Başkanımızın desteği ile bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz”
 
Başkan Tosun: Her Zaman Sporun ve Sporcunun Yanında Olacağız
 
Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun da, Dikilili hemşerilerinin spordan sanata, kültürden sosyal yaşama kadar hayatın her alanında daha fazla yer alması knt genelinde çok sayıda proje ve yatırımı hayata geçirdiklerini ifade ederek, Güneş Gençlik ve Spor Kulübü’nün sunulan katkıyı başarıya dönüştürmesinin kendilerini gururlandırdığı gibi, yaptıkları yatırımları da taçlandırdığını ifade etti. Başkan Tosun, kulüp yönetimi tarafında ortaya konulan profesyonel lig hedefinin kendilerini de mutlu ettiğini belirterek, “Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Bu anlamlı, ortaya konulan hedefte Güneş Gençlik ve Spor Kulübü ile olan işbirliğimiz artarak devam edecek ve sonunda da arzulanılan hedefe ulaşılacaktır” dedi.
 
Ziyaretin ardından Başkan Tosun ile kulüp yönetimi, teknik heyet ve genç sporcular hatıra fotoğrafı çektirdi. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.