• BIST 9900.25
  • Altın 2874.398
  • Dolar 34.1119
  • Euro 38.0936
  • İstanbul 19 °C
  • İzmir 20 °C
  • Ankara 13 °C

Ahmetlili Muhtarlardan Maski’ye Teşekkür

Ahmetlili Muhtarlardan Maski’ye Teşekkür
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Ahmetli mahallelerinin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını tamamen yenileyerek, vatandaşları uzun yıllar rahat edecekleri sağlıklı altyapı sistemine kavuşturdu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Ahmetli mahallelerinin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını tamamen yenileyerek, vatandaşları uzun yıllar rahat edecekleri sağlıklı altyapı sistemine kavuşturdu. MASKİ’nin çalışmaları sayesinde mahallelerine tüm hizmetlerin ulaştığını söyleyen muhtarlar, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’ye teşekkür ettiler.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesindeki 6 mahallede toplam 56 bin metrelik içme suyu ve kanalizasyon hattını yeniledi. İlçenin Bahçecik, Dereköy, Hacıköseli, Karaköy, Kargın ve Yaraşlı mahalleleri MASKİ’nin yaptığı çalışmalarla sağlıklı altyapıyla tanıştı. Tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından mahallelerin üstyapı işlemleri de Büyükşehir Belediye Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi. Mahallelerine ulaşan hizmetlerden dolayı memnun olduklarını ifade eden muhtarlar çalışmalar için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ’ye teşekkür ettiler.

“KÖYÜMÜZ TOZDAN, ÇAMURDAN KURTULDU”
Bahçecik Mahalle Muhtarı Halil Kurt, “Kanalizasyonumuz döşendi, su şebekesi borularımız yenilendi. Depomuz tamir edildi. Şuanda mahallemize kilit parke taşımız döşeniyor. Çalışmalardan dolayı Cengiz Başkan’ımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Karaköy Mahalle Muhtarı Abdullah Adıgüzel, “Öncelikle şahsım ve köylüm adına çalışmalardan dolayı Cengiz Başkan’ımıza teşekkür ediyorum. Köyümüz tozdan, dumandan, çamurdan kurtuldu. Kanalizasyonumuz, içme suyumuz yenilendi. Parke taşımız döşendi. Fosseptiğimiz de yapılacak. O da yapılınca çok daha güzel olacak” dedi.

“CENGİZ BAŞKAN HİZMETLERİ SIRAYA DİZDİ”
Dereköy Mahalle Muhtarı Oruç Karaaslan, “Yapılan çalışmalardan dolayı Cengiz Başkan’ımıza teşekkür ederiz. Sağolsun bütün işlerimizin hepsini tek tek yaptı. Su borularımızdan başladı yenilemeye. Kanalizasyonumuzu yeniledi. Taş döşemelerimizi de bitirdik. Cengiz Başkanım sağolsun hizmetleri sıraya dizdi. Dağ köylerinden bir sondaj yeri bulduk, onu da açtıracağız. İnşallah daha da iyi olacak.  Daha önceleri köyümüzde böyle hizmetler yoktu. Mağdurduk. Mahalle sakinlerimiz de, herkes Cengiz Başkan’ımızdan çok memnun. Allah bin kere razı olsun” dedi.

Hacıköseli Mahallesi eski Muhtarı Mehmet Kolay, “Köyümüz 1992 yılında Baktır köyünden ayrıldı. O günden bu güne kadar iki dönem muhtarlık yaptım. Sonra Büyükşehir’e bağlandık. Büyükşehir Belediyemiz’in hizmetlerinden memnunuz. Kar kış olduğunda her zaman için müdahale ediliyor, yollarımız greyderlerle açılıyor. Suyumuz, diğer altyapılarımız yapıldı. Şimdi de taş döşemelerimiz başlayacak. Allah razı olsun. Çalışmalardan çok memnunuz. Allah eksik etmesin” dedi. / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.