• BIST 10016.1
  • Altın 2883.89
  • Dolar 34.1471
  • Euro 38.0345
  • İstanbul 22 °C
  • İzmir 24 °C
  • Ankara 16 °C

Agora’da Cilt Yenileme ve Antıagıng Tedavi Yöntemleri Konuşulacak

Agora’da Cilt Yenileme ve Antıagıng Tedavi Yöntemleri Konuşulacak
Düzenlediği etkinlik ve kampanyalar ile her zaman ilklere imza atan, moda ve alışverişin vazgeçilmez adresi Agora Alışveriş Merkezi; ziyaretçilerini daha ayrıcalıklı ve özel hissettirmek amacıyla Agora Sohbetleri’nde birbirinden önemli konukları ağırlamay

Düzenlediği etkinlik ve kampanyalar ile her zaman ilklere imza atan, moda ve alışverişin vazgeçilmez adresi Agora Alışveriş Merkezi; ziyaretçilerini daha ayrıcalıklı ve özel hissettirmek amacıyla Agora Sohbetleri’nde birbirinden önemli konukları ağırlamaya devam ediyor. 04 Kasım Cuma günü saat 16:00’da gerçekleşecek Agora Sohbetleri’nde, Uzman Dr. Engin Kocabaş ile “Cilt Yenileme ve Antıagıng Tedavileri” konusu ile ziyaretçilerle buluşacak.

Dr. Engin Kocabaş Kimdir?
1980 yılında Isparta’da doğdu. İstanbul Şehremini Lisesi’nden mezun olduktan sonra 2011 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Kliniği’nde ihtisasını tamamladıktan sonra Bitlis Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmet görevini yaptı. Şu anda Özel Derim Dermatoloji Dal Merkezi ve ENTO Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi’nde görev yapmaktadır. Özel ilgi alanı Kozmetik Dermatoloji’dir.

Uzman Doktor Engin Kocabaş 04 Kasım Cuma Günü saat 16:00 ‘da “Cilt Yenileme ve Antıagıng Tedavileri” konusu ile Agora Alışveriş Merkezi’nde!

Uzman Dr. Engin Kocabaş’ın, 04 Kasım Cuma günü saat 16.00’da A blok aktivite alanında gerçekleşecek olan söyleşisi Agora Kadınlar Kulübü etkinlikleri çatısında izleyicilerle buluşacak. İzleyicilere botoks, dolgu maddesi enjeksiyonları, mezoterapi, mezolift, PRP, dermaterapi, kimyasal peeling gibi işlemler hakkında kısa bilgilendirmeler yapacaktır. Kocabaş, Agora Sohbetleri ziyaretçilerinin tüm sorularını yanıtlayacaktır.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, her Cuma saat 16:00 da gerçekleşen Agora Sohbetlerinin ziyaretçiler tarafından ilgi ile takip edildiğini söyledi. Noyan; alanlarında uzman konukları, güzellik, aile içi iletişim, sağlıklı yaşam, fiziksel ve ruhsal gelişim gibi hayata dair birçok konu ile Alışveriş Merkezi’nde ağırlamaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.